Recept
« Terug naar recepten
					
						spiesjes met garnalen en bacon
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			spiesjes met garnalen en bacon
Een heerlijk spiesjes met garnalen en bacon recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									6 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Hapjes - Warm
 - > BBQ & Grillen - Gerechten
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											4
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Frankrijk
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe spiesjes met garnalen en bacon te bereiden
Snijd de ham in stukjes die nog groot genoeg zijn om ze rond een garnaal te wikkelen. Leg de omwikkelde garnalen plat op een snijplank en door het dikste deel van de staart een satèprikker; zorg ervoor dat de ham stevig vast zit. Strooi er een royale hoeveelheid peper over en sprenkel de olie erover. Grill de spiesjes 3 min. aan weerszijde, zodat de ham knapperig wordt. Knijp de citroen partjes er boven uit en serveer meteen.
									
                    