KookJij

Recept voor Spaghetti Alla Bolognese 4

Een heerlijk spaghetti alla bolognese 4 recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 50 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

pel voor de saus de ui en de knoflook en snijd beide fijn.
verhit de olie in een pan met dikke bodem en fruit hierin de ui en de knoflook in +- 5 minuten goudbruin.
bak het gehakt met de ui mee tot al het gehakt is aan gebraden.
voeg de tomatenpuree, het laurierblad en een beetje peper toe en laat de saus 20 minuten zachtjes pruttelen.
breng intussen een grote pan water aan de kook en doe het zout erbij.
doe de spaghetti in het kokende water en laat deze volgens de gebruikeraanwijzing gaar koken.
haal het laurierblad uit de saus en breng de saus op smaak met zout en versgehakte basilicum of oregano.
giet de spaghetti op een zeef af en spoel hem met koud water.
verwarm de pasta nog eens in de pan met boter.
geeft de spaghetti en de saus apart en geef er geraspte kaas bij.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst