Recept
« Terug naar recepten
Spagettini di nero met gamba’s
PT30M
Spagettini di nero met gamba’s
Een heerlijk spagettini di nero met gamba’s recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spagettini di nero met gamba’s te bereiden
Ontpit en ontvel de pommodori.
Snijd deze in mooie reepjes. Snijd de mozzarella in kleine blokjes en de basilicum in fijne reepjes.
Kook de pasta kort en voeg daarbij enkele druppels olijfolie toe, zodat de pasta niet plakt.
Bak de gamba’s kort in olijfolie.
Wanneer de pasta klaar is, deze afgieten en in een mengkom doen. Meng de basilicum, de in kleine stukjes gesneden mozzarella en de tomaat door de pasta. Dresseer de pasta op een voorverwarmd bord en plaats de gamba’s erop. Garneer met een paar plakken parmezaanse kaas, een draai van de pepermolen, een paar druppels olijfolie en rondom de forelkaviaar.
Snijd deze in mooie reepjes. Snijd de mozzarella in kleine blokjes en de basilicum in fijne reepjes.
Kook de pasta kort en voeg daarbij enkele druppels olijfolie toe, zodat de pasta niet plakt.
Bak de gamba’s kort in olijfolie.
Wanneer de pasta klaar is, deze afgieten en in een mengkom doen. Meng de basilicum, de in kleine stukjes gesneden mozzarella en de tomaat door de pasta. Dresseer de pasta op een voorverwarmd bord en plaats de gamba’s erop. Garneer met een paar plakken parmezaanse kaas, een draai van de pepermolen, een paar druppels olijfolie en rondom de forelkaviaar.