KookJij

Spaanse bonenschotel met vis

Een heerlijk spaanse bonenschotel met vis recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie: 605 kCal energie
30 Gram eiwit
14 Gram vet
82 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Spanje
Keuken: Europese
Bron: Allerhande 06 2012
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Spaanse bonenschotel met vis te bereiden

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de munt in reepjes. 2. Verhit de olie in een hapjespan.
Bak de chorizo in 2 minuten uit.
Voeg de ui toe en bak 1 minuut mee.
Doe de tomaten erbij en duw ze met een spatel stuk en kook op middelhoog vuur in 5 minuten tot een dikke saus.
Schep de bevroren tuinboontjes erdoor.
Snijd de vis in stukken en leg erbij.
Stoof met de deksel op de pan in 10 minuten zachtjes gaar.
Breng op smaak met peper en zout.
Verdeel over 4 borden, bestrooi met de munt en serveer de rijst erbij.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

leni

leni zegt:
Bedankt brinkie, ga ik proberen met doperwten.:p
brinkie1970

brinkie1970 zegt:
Waarschijnlijk kan ook wel met doperwten, witte bonen of kikkererwten.
leni

leni zegt:
Kan het ook met andere groenten want hier lusten ze geen tuinbonen. Graag reactie.