Recept
« Terug naar recepten
soort hartige tartaart
PT90M
soort hartige tartaart
Een heerlijk soort hartige tartaart recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
dennis plooy
Bereidingstijd:
90 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe soort hartige tartaart te bereiden
verwarm de oven voor op 190 graden
gehakt rulbakken tevens ook de ui en de prei toevoegen.
de knoflook persen en toevoegen.
saus toevoegen en op laag vuur laten pruttellen
ovenschaal invetten.
bodembedekken met uitgerolde plakjes bladerdeeg daar overheen laag je kaas en een laagje bacon.
voeg de vulling uit de pan toe.
daarna nog een laagje bacon en daarna nog een laagje kaas. boven op de taart weer dicht maken met bladerdeeg.
60 minuten in de oven tot de blader deeggoudbruin is.
en daarna eet smakelijk
gehakt rulbakken tevens ook de ui en de prei toevoegen.
de knoflook persen en toevoegen.
saus toevoegen en op laag vuur laten pruttellen
ovenschaal invetten.
bodembedekken met uitgerolde plakjes bladerdeeg daar overheen laag je kaas en een laagje bacon.
voeg de vulling uit de pan toe.
daarna nog een laagje bacon en daarna nog een laagje kaas. boven op de taart weer dicht maken met bladerdeeg.
60 minuten in de oven tot de blader deeggoudbruin is.
en daarna eet smakelijk
liske zegt: