Recept
« Terug naar recepten
					
						Soep van de dag 30 januari 2013
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Soep van de dag 30 januari 2013
Een heerlijk soep van de dag 30 januari 2013 recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Soepen - met Groente
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											1
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke & Elmo
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Soep van de dag 30 januari 2013 te bereiden
 Butternut (pompoen) in blokjes snijden.
Ajuin in ringen snijden.
Rode ajuin in blokjes snijden.
Groene selder fijn snijden.
Wortelen in fijne ringen snijden.
Aardappelen in fijne frietjes snijden.
Stoof de groenten aan in een beetje boter, vervolgens de bouillon toevoegen.
Laat op een matig vuur sudderen en voeg als laatste de vermicelli toe.
Serveer de soep zeer warm.
  
										Ajuin in ringen snijden.
Rode ajuin in blokjes snijden.
Groene selder fijn snijden.
Wortelen in fijne ringen snijden.
Aardappelen in fijne frietjes snijden.
Stoof de groenten aan in een beetje boter, vervolgens de bouillon toevoegen.
Laat op een matig vuur sudderen en voeg als laatste de vermicelli toe.
Serveer de soep zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
									 
                    




 
					

derbyke zegt: