KookJij

Siciliaanse ossenhaas

Een heerlijk siciliaanse ossenhaas recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: teddy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Siciliaanse ossenhaas te bereiden

Snij alle groenten, en was deze.
Bereidingswijze
Verhit de boter in een pan en bak de ossenhaas bruin. Leg de ossehaas apart,en
giet de boter af. Voeg nu de paddestoelen, prei, artisjok en paprika toe.
Voeg na ongeveer 10 minuten de tomaten toe.
Plet de peperkorrels en doe deze bij het mengsel.
Voeg de room en de aurum toe.
Op smaak brengen met zout en peper.



Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

dyvano

dyvano zegt:
Wat is aurum.? En waar kan je dit halen?

Aurum is een echt lekkere likeur. Het wordt gemaakt van sinaasappelen en lijkt erg op de Franse Cointreau.

Redactie KookJij