Recept
« Terug naar recepten
					
						Selderij gepaneerd in Parmezaanse kaas  
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Selderij gepaneerd in Parmezaanse kaas
Een heerlijk selderij gepaneerd in parmezaanse kaas   recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Voorgerechten - Warm
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											1
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									receptenweb
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Selderij gepaneerd in Parmezaanse kaas te bereiden
De selderij schoonmaken en in dikke schijven snijden. 5 minuten blancheren in kokend water, met wat zout en met het citroensap. Uit laten lekken op keukenpapier. 
Klop de eierdooiers en voeg de créme fraïche toe. Naar smaak peper, zout en nootmuskaat toevoegen.
Haal de selderijschijven door dit mengsel en paneer ze vervolgens in de geraspte Parmezaanse kaas. Bak ze daarna goudbruin in de olijfolie op hoog vuur en laat ze vervolgens op keukenpapier uitlekken. Warm opdienen.
 
 
 
									Klop de eierdooiers en voeg de créme fraïche toe. Naar smaak peper, zout en nootmuskaat toevoegen.
Haal de selderijschijven door dit mengsel en paneer ze vervolgens in de geraspte Parmezaanse kaas. Bak ze daarna goudbruin in de olijfolie op hoog vuur en laat ze vervolgens op keukenpapier uitlekken. Warm opdienen.
                    