KookJij

Selderij gepaneerd in Parmezaanse kaas

Een heerlijk selderij gepaneerd in parmezaanse kaas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: receptenweb
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Selderij gepaneerd in Parmezaanse kaas te bereiden

De selderij schoonmaken en in dikke schijven snijden. 5 minuten blancheren in kokend water, met wat zout en met het citroensap. Uit laten lekken op keukenpapier.
Klop de eierdooiers en voeg de créme fraïche toe. Naar smaak peper, zout en nootmuskaat toevoegen.
Haal de selderijschijven door dit mengsel en paneer ze vervolgens in de geraspte Parmezaanse kaas. Bak ze daarna goudbruin in de olijfolie op hoog vuur en laat ze vervolgens op keukenpapier uitlekken. Warm opdienen.




Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst