KookJij

Schelvis bombay

Een heerlijk schelvis bombay recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 8 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: xquis
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Schelvis bombay te bereiden

De vis afspoelen en goed droogdeppen. De vis kruiden met zout en kerrie, in wat bloem wentelen en bakken in de helft boter en de helft olie. Warm houden. Voor de saus de boter smelten, de fijngehakte ui, de in stukjes gesneden appel, bloem en kerrie bijvoegen. Laten drogen zoals een roux, melk en visfumet bijvoegen, laten koken en zeven. Room toevoegen en bijkruiden. Opdienen met gebakken aubergines in tomatensaus en drooggekookte rijst.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst