Recept
« Terug naar recepten
					
						Saltimbocca van konijn
						PT35M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Saltimbocca van konijn
Een heerlijk saltimbocca van konijn recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Annemien  
								
																
									Bereidingstijd:
									 35 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Hoofdgerechten - Vlees
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											2
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Libelle
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Saltimbocca van konijn te bereiden
  1. Snij elke konijnenfilet in 2 gelijke stukken. Schep op elk stuk een theelepeltje tapenade en een halve olijf. Verpak het in een plakje bacon. Prik vast met een takje rozemarijn of een hout prikker. Braad de rolletjes rondom aan in een beetje olijfolie.
2. Spoel de minikropjes sla, halveer ze in de lengte. Pel de ui en snij hem in fijne reepjes.
3. Schik de sla in een lichtjes ingevette ovenschaal. Leg er de konijnenrolletjes op en strooi er de uireepjes bij. Besprenkel met 1 eetlepel olijfolie. Zet 20 minuten in de oven, op 200°C.
									2. Spoel de minikropjes sla, halveer ze in de lengte. Pel de ui en snij hem in fijne reepjes.
3. Schik de sla in een lichtjes ingevette ovenschaal. Leg er de konijnenrolletjes op en strooi er de uireepjes bij. Besprenkel met 1 eetlepel olijfolie. Zet 20 minuten in de oven, op 200°C.
                    