Recept
« Terug naar recepten
Salade van de zee
PT10M
Salade van de zee
Een heerlijk salade van de zee recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Tip
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Salade van de zee te bereiden
Sla kleiner scheuren en op schaal leggen.
Avocado vis en mosselen op sla schikken.
Voor dressing azijn met zout, peper en Pernod losroeren en olie er straalsgewijs door kloppen
Dressing over salade verdelen en garneren met walnoten en dilletakjes.
Serveer er toast en boter bij.
Avocado vis en mosselen op sla schikken.
Voor dressing azijn met zout, peper en Pernod losroeren en olie er straalsgewijs door kloppen
Dressing over salade verdelen en garneren met walnoten en dilletakjes.
Serveer er toast en boter bij.