KookJij

Rundergebraad a la Brabanconne

Een heerlijk rundergebraad a la brabanconne recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 8 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rundergebraad a la Brabanconne te bereiden

Kruid de rollade met peper en braad deze aan in 60 gr hete boter. Voeg de rest van de boter toe. Braad de rollade vervolgens bruin en van binnen rosè in een voorverwarmde oven van 170 graden gedurende 45 min. Haal de rollade uit de braadpan. Zout het vlees licht en dek het af met aluminiumfolie zodat het 10 min kan rusten voordat u het gaat aansnijden. Doe de madeira en runderfond bij de braadboter en laat het geheel goed doorkoken. Voeg de slagroom toe en laat het nog even inkoken. Breng op smaak met peper en zout.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst