KookJij

Rumsteak met witloof en kaas

Moet niet altijd witloof met kaassaus zijn!
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Dagschotel
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rumsteak met witloof en kaas te bereiden

  1. Snij het witloof midden door, haal de harde kern er uit en stoom het witloof gaar.
  2. Bak de rumsteak naar smaak.
  3. Leg de rumsteak in een ovenschotel, leg het witloof er boven op en daarop de geraspte kaas.
  4. Zet de schotel enkele minuten onder de gril.
  5. Dien op met frietjes.

Mijn kookverhaal (Jeannine Van Immerseel)

Neem Emmenthaler of gruyere kaas!

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst