Recept
« Terug naar recepten
					
						Rösti met noedels
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Rösti met noedels
Een heerlijk rösti met noedels recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Voorgerechten - Warm
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									libelle
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Rösti met noedels te bereiden
1. Kook de eiernoedels 6 tot 8 minuten in water. Pel en rasp de ui. Pel en plet de knoflook. Schil en rasp de gemberwortel. Laat de mie goed uitlekken en doe hem in een kom met al de andere ingrediënten (behalve de olijfolie). Meng goed.
2. Verdeel het mengsel in porties en maak er, met de handen, kleine balletjes van. Leg ze, per drie of vier, in een goed ingevette pan met antiaanbaklaag. Druk ze 2 cm dik uit met de rug van een vork.
3. Bak de rösti 2 tot 3 minuten aan elke kant. Schenk er eventueel wat olijfolie bij als ze te snel opdrogen.
									2. Verdeel het mengsel in porties en maak er, met de handen, kleine balletjes van. Leg ze, per drie of vier, in een goed ingevette pan met antiaanbaklaag. Druk ze 2 cm dik uit met de rug van een vork.
3. Bak de rösti 2 tot 3 minuten aan elke kant. Schenk er eventueel wat olijfolie bij als ze te snel opdrogen.
 
                    





 
					