Recept
« Terug naar recepten
Romige vis met tomaat en boursin uit de oven
PT30M
Romige vis met tomaat en boursin uit de oven
Romige vis met tomaat en boursin uit de oven
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
12
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
onbekend
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Romige vis met tomaat en boursin uit de oven te bereiden
Verwarm de oven voor op 200 graden .Snijd de tomaten in vieren,verwijder de zaadjes en snijd de tomaat in stukjes.Wrijf de vis in met citroensap,zout en peper en leg de filet in een lage ovenschaal.Strijk de boursin erover en verdeel de tomaat en bieslook erover.Strooi de kaas erover.Bak de visfilet in de oven in 25 min goudbruin en gaar.
Karin zegt: