KookJij

Romige vis met tomaat en boursin uit de oven

Romige vis met tomaat en boursin uit de oven
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: onbekend
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Romige vis met tomaat en boursin uit de oven te bereiden

Verwarm de oven voor op 200 graden .Snijd de tomaten in vieren,verwijder de zaadjes en snijd de tomaat in stukjes.Wrijf de vis in met citroensap,zout en peper en leg de filet in een lage ovenschaal.Strijk de boursin erover en verdeel de tomaat en bieslook erover.Strooi de kaas erover.Bak de visfilet in de oven in 25 min goudbruin en gaar.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Karin

Karin zegt:
Ontzettend gemakkelijk recept en overheerlijk! Ik heb er krieltjes bij gemaakt. Een salade ernaast was ook nog lekker geweest, maar dat bewaar ik voor de volgende keer. Zeker voor herhaling vatbaar!
franeke

franeke zegt:
hmmm...dat kan niet mis zijn. dank, ik ga het zeker uittesten;)
mannic

mannic zegt:
klinkt goed, ga ik donderdag maken, krijg eters dus hoop dat het lukt.