KookJij

Rolmops op knolselderijsalade

Een heerlijk rolmops op knolselderijsalade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: vis en vis
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rolmops op knolselderijsalade te bereiden

Roer in een kom de mayonaise en yoghurt met de kerriepoeder, gembersiroop en 1 eetlepel citroensap tot een dressing. Breng op smaak met zout en peper. Zet koel weg tot gebruik. Besprenkel de selderijreepjes met 1 eetlepel citroensap en blancheer ze 2 minuten in een pan met ruim kokend water. Spoel de reepjes in een vergiet af onder koud water en laat ze goed uitlekken. Schep de knolselderij en 2 eetlepels bieslook erdoor en laat de salade 15 minuten staan. Laat de rolmopsen in een vergiet uitlekken. Was de slabladeren en maak ze droog.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst