KookJij

Roerei met Spaanse peper

Een heerlijk roerei met spaanse peper recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 1 personen
Categorieën:
  1. > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Roerei met Spaanse peper te bereiden

Verhit een koekenpan en voeg boter toe.
Vermeng knoflook en gember tot een pasta.
Als de boter bruist voeg dan de knoflook-gemberpasta toe, de fijngehakte ui en de rode peper, de koenjit en de tomaat.
Laat enkele minuten zachtjes fruiten.
Voeg de geklutste eieren toe en verdeel ze al roerend over de koekenpan.
Breng de omelet indien nodig op smaak met zout en peper en roer eventueel de koriander erdoor.
Onmiddellijk serveren.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

liske

liske zegt:
Heerlijk, ik heb koriander in mijn tuin en ook rode pepers op het terras. De knoflook en gember mogen wat minder, maar meer koriander en pepertjes. Ga ik doen!