Recept
« Terug naar recepten
					
						RIJST Nasi Goreng Restan
						PT45M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			RIJST Nasi Goreng Restan
Een heerlijk rijst nasi goreng restan recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Jan A van der  Hoeden
								
																
									Bereidingstijd:
									 45 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Hoofdgerechten - Rijst
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											2
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Indonesie
								
																								
									Keuken:
									Oosterse
								
																								
									Bron:
									Familie
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe RIJST Nasi Goreng Restan te bereiden
  1).Verhit de rijstolie. 
2).Bak het vlees rondom bruin.
3).Voeg ui, knoflook, trassi en kip toe en bak tot de uien glazig en zacht zijn geworden.
4).Voeg de kool toe en de wortelen en roer tot de wortel zacht is geworden.
5).Dan de prei er bij en de sambal.
6).Goed roeren en de garnalen er bij doen.
7).Nu de rijst er bij en laat die goed warm worden.
8).Nu het geklutste eitje er bij en dat goed door de rijst roeren.
9).Afmaken met wat chili, ketjap, zout en peper en oestersaus.
										2).Bak het vlees rondom bruin.
3).Voeg ui, knoflook, trassi en kip toe en bak tot de uien glazig en zacht zijn geworden.
4).Voeg de kool toe en de wortelen en roer tot de wortel zacht is geworden.
5).Dan de prei er bij en de sambal.
6).Goed roeren en de garnalen er bij doen.
7).Nu de rijst er bij en laat die goed warm worden.
8).Nu het geklutste eitje er bij en dat goed door de rijst roeren.
9).Afmaken met wat chili, ketjap, zout en peper en oestersaus.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Geef er gefrituurde uitjes bij en krupuk.
									
                    