KookJij

Raviolone met sint jacobsschelpen

Een heerlijk raviolone met sint jacobsschelpen recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Cursus fijne keuken
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Raviolone met sint jacobsschelpen te bereiden

Snijd uit de deegbladen 12 vierkanten van 12 centimeter per kant.kook ze 4 minuten in kokend water met zout,giet af en leg ze op een schone theedoek.Snijd de courgettes in reepjes en roerbak de reepjes in 2 eetlepels olie.Roerbak de sint jacobsschelpen 2 minuten mee,strooi er wat zout over en blus af met 1/3 glas wijn.roer 1 theelepel gekneusde roze peperkorrels,wat zout en enkele druppels olie door de ricotta.Bereid een sausje:roer 30 gram bloem door 30 gram gesmolten boter,verdun met 1/2 liter bouillon en laat de saus ongeveer 10 minuten koken.Leg de ravioloni op de borden,leg de ricotta en de sint jacobsschelpen er bovenop en schenk het sausje eroverheen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst