KookJij

Rauwe geplette langoustines met sinaasappel en een

Een heerlijk rauwe geplette langoustines met sinaasappel en een recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: restaurant De Librije.
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rauwe geplette langoustines met sinaasappel en een te bereiden

Plet de lango's voorzichtig tussen plasticfolie, maak deze met behulp van een steker mooi rond en bewaar even in de vriezer. Snijd de aardappel in zeer fijne brunoise, bak deze in wat olijfolie aan in een tefalpan en blus met het gereduceerde sinaasappelsap.
Laat afkoelen en spatel de room erdoor. Breng op smaak met peper en zout en doe deze aardappelroom in een spuitzak met ronde mond.
Leg de lango's op de borden, spuit de room errond en garneer met kervel, bieslook en citrusschilletjes. Overgiet het aan tafel met de hete bouillon.


Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst