KookJij

Pizza suprème met mozzarella

Een heerlijk pizza suprème met mozzarella recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 70 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pizza's
Bevat per éénpersoons portie: 776 kCal energie
40 Gram vet
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: quick & tasty pizza
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pizza suprème met mozzarella te bereiden

1. Doe de paprika, aubergine en water in een ondiepe schaal. Dek de schaal af en zet hem 20 minuten in een voorverwarmde oven van 220°C of tot de groenten zacht zijn. Laat de oven aan staan. Verwijder het deksel en laat de groenten afkoelen.
2. Zeeg de bloem boven een kom en voeg knoflook, oregano, melk en olie toe. Kneed het tot een zacht geheel. Leg het mengsel op een werkblad met wat bloem en kneed tot een glad deeg. Rol het deeg uit tot het in de pizzavorm past.
3. Verwijder de zaden en het vel van de paprika en snijd in dikke plakken. Schep met een lepel het vruchtvlees uit de aubergine en doe het in een kom. Meng de tomatenpuree erdoor en verdeel het mengsel over de pizzabodem. Leg de rest van de ingrediënten erop. Strooi als laatste de kaas erover. Zet de pizza 20-25 minuten in de oven of tot de korst goudbruin is en de kaas is gesmolten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst