KookJij

Pittige zuurkool met zalm

Een heerlijk pittige zuurkool met zalm recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pittige zuurkool met zalm te bereiden

Uien en knoflook pellen en fijnsnijden. Olie in diepe pan verhitten en hierin ui 3 min. bakken. Knoflook, kerrie en sambal toevoegen en nog 1 min. bakken. Zuurkool en 1/2 kopje water toevoegen en met deksel op pan 15 min. koken. Aardappelen in laagje water met zout naar smaak in 10-12 min. gaarkoken. Afgieten. Peterselie fijnsnijden. Room aan zuurkool toevoegen en 1 min. koken. Vuur uitzetten. Zalmsnippers en helft peterselie erdoor scheppen. Aardappelen en zuurkool met wat vocht op 4 borden scheppen, rest peterselie erover strooien.


Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst