KookJij

Pittige spaghetti met knoflookgarnalen en bosui-pesto

Pittige spaghetti met knoflookgarnalen en bosui-pesto
Recept van:
Bereidingstijd: 0 min
Personen: 0 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pittige spaghetti met knoflookgarnalen en bosui-pesto te bereiden

  1. We gaan eerst de bosui-pesto maken:
  2. Doe de gesnipperde bosui, gember en een theelepel zeezout in de vijzel en maal het tot een grove pasta.
  3. Doe de olijfolie samen met de sesamolie in een pannetje en verhit op middelhoog vuur.
  4. Voeg de hete olie bij de bosui-pesto en meng goed door.
  5. Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking al dente, giet af en bewaar wat van het kookvocht.
  6. Verhit olie in een pan en voeg de geperste knoflook toe.
  7. Voeg na circa 1 minuut de garnalen toe en roer goed door.
  8. Voeg naar gelang chilivlokken toe aan de pan en bak de garnalen licht roze.
  9. Voeg hierna de oester en sojasaus toe.
  10. Voeg de pasta toe en roer het geheel goed door.
  11. Voeg de bosui-pesto toe en maak de saus eventueel wat dunner met het bewaarde kookvocht.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Els Meeuwsen

Els Meeuwsen zegt:
Meegenomen en nu maken natuurlijk. Lijkt me erg lekker.
Julie

Julie zegt:
Geweldig recept!