KookJij

Perzikenroomijs

Een heerlijk perzikenroomijs recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 5-6 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: ijs & co
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Perzikenroomijs te bereiden

Verwarm in een steelpan de perziken met het vocht en de suiker is opgelost.
Laat de vruchten in de siroop volledig afkoelen en pureer ze dan in een blender of foodprocessor.
Roer de slagroom erdoor.
Draai van het mengsel ijs volgens de gebruiksaanwijzing van de ijsmachine.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst