KookJij

Perensorbet 2

Een heerlijk perensorbet 2 recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 5 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen kookclub
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Perensorbet 2 te bereiden

Verwarm het water samen met het in de lengte opengesneden vanillestokje, totdat de suiker is opgelost en voeg
het perenpocheervocht toe en verhit het geheel.
Verwijder het vanillestokje en laat de massa afkoelen.
Draai kort voor gebruik in sorbetiere ijs.
Portioneer het perensorbetijs
Plaats de porties in de tuille en zet deze op een voorgekoeld bord.
Schep de sabayon naast de tuille en bestrooi deze met een beetje kaneel.
Zet de in filodeeg gefrituurde stoofpeer ernaast en garneer met de mintblaadjes die tevoren met poedersuiker zijn bestrooid.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst