KookJij

Pecorino

Een heerlijk pecorino recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 8 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Tapas
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: allerhande
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pecorino te bereiden

Snijd de aubergine in dunne plakjes.Vet ze in met een beetje olijfolie en rooster ze kort in een hete grillpan,zodat ze een mooi roosterstreepje krijgen.Snijd van pecorinokaas dikke reepjes.Leg telkens een reepje pecorinokaas op een aubergine plakje en vouw de plakjes dubbel.Zet vast met(10 minuten geweekt)cocktailprikker en zet 5 minuten onder de hete grill.Besprenkel met een dressing van 3 eetlepels olijfolie en 1 eetlepel balsamicoazijn.Garneer met een blaadje koriander.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst