Recept
« Terug naar recepten
					
						Pastei gebakjes
						PT35M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Pastei gebakjes
Een heerlijk pastei gebakjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 35 min
								
								
									Personen:
									nvt personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											3
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									Onbekend
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Pastei gebakjes te bereiden
  Doe de hawaimix en cashewnoten in een keukenrobot en maal grof.
Schil de appel en rasp.
Meng de gemalen hawaimix en cashewnoten met de appel, bruine suiker, kaneel, gesmolten boter en enkele druppeltjes citroen en - amandelaroma
Zet een aantal uur in de koelkast.
Zeef de bloem met het bakpoeder.
Meng er de boter onder zodat je een kruimelig mengsel bekomt.
Meng er het eitje en citroensap onder en kneed tot een mooi deeg.
Wikkel in plastikfolie en laat een uurtje rusten in de koelkast.
Rol het deeg uit tot op ca. 4 mm en steek er rondjes uit en beleg er de bakplaat mee.of druk de rondjes in een muffinvorm.
Vul met de vruchtenmix.
Bak in oven van 180°C in ca 15 minuten.
Laat afkoelen en bestrooi met poedersuiker.
  
									Schil de appel en rasp.
Meng de gemalen hawaimix en cashewnoten met de appel, bruine suiker, kaneel, gesmolten boter en enkele druppeltjes citroen en - amandelaroma
Zet een aantal uur in de koelkast.
Zeef de bloem met het bakpoeder.
Meng er de boter onder zodat je een kruimelig mengsel bekomt.
Meng er het eitje en citroensap onder en kneed tot een mooi deeg.
Wikkel in plastikfolie en laat een uurtje rusten in de koelkast.
Rol het deeg uit tot op ca. 4 mm en steek er rondjes uit en beleg er de bakplaat mee.of druk de rondjes in een muffinvorm.
Vul met de vruchtenmix.
Bak in oven van 180°C in ca 15 minuten.
Laat afkoelen en bestrooi met poedersuiker.
 
                    



 
					