KookJij

Pasta met visprutje

Een heerlijk pasta met visprutje recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pasta met visprutje te bereiden

Snijd ui en knoflook fijn en fruit dit in olie; als dit goudgeel is vuur laag en fruit des mer toevoegen. Snijd de gerookte zalm in kleine stukjes en voeg ook dit toe. Heel even laten sudderen, tomaten en kappertjes toevoegen evenals alle kruiden. Kruiden naar eigen smaak, zorg echter wel dat "de vis" de overhand blijft houden qua smaak, de kruiden zijn slechts ondersteuning. Voeg bier toe zo ongeveer een derde van het flesje en direct daarna de creme fraiche. De totale bereiding neemt niet meer dan 15 minuten, echt niet langer aangezien de inktvis uit de fruit des mer anders taai is en niet lekker meer. In dezelfde tijd is de verse pasta klaar.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

nieklaffra

nieklaffra zegt:
Vreemde combinatie, vis en bier, maar ja, ik houd van beide, dus ik ga dit zeker proberen.:p