Recept
« Terug naar recepten
					
						Pasta met courgette en worstevlees
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Pasta met courgette en worstevlees
Een heerlijk pasta met courgette en worstevlees recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											3
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									Onno Kleyn
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Pasta met courgette en worstevlees te bereiden
 Snijd de courgettes alsof je met een mes een punt slijpt aan een potlood, dus schuinsweg, terwijl je ze telkens een slagje draait.
Je krijgt dan een soort schuine mootjes.
Bak het worstevlees met de knoflook rul en los in een scheutje olie op halfhoog vuur, en voeg dan de courgette, tomaat, rozemarijn, zout en peper toe.
Zet het deksel schuin, en bak een minuut of 10.
Schep af en toe om.
Draai dan het vuur uit.
Kook de pasta al dente in veel water met goed zout, giet af en voeg bij het garnituur.
Meng en warm nog een minuut door.
 
									Je krijgt dan een soort schuine mootjes.
Bak het worstevlees met de knoflook rul en los in een scheutje olie op halfhoog vuur, en voeg dan de courgette, tomaat, rozemarijn, zout en peper toe.
Zet het deksel schuin, en bak een minuut of 10.
Schep af en toe om.
Draai dan het vuur uit.
Kook de pasta al dente in veel water met goed zout, giet af en voeg bij het garnituur.
Meng en warm nog een minuut door.
                    