KookJij

Pasta met artisjokken

Een heerlijk pasta met artisjokken recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Jeannine Van Immerseel
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pasta met artisjokken te bereiden

Verhit olie in de hapjespan met een klontje boter (tegen het spatten) en fruit hierin de fijngehakte ui en geperste knoflook,
voeg de tomaten + vocht toe en breng het geheel aan de kook. Voeg oregano en basilicum toe en laat het geheel zonder deksel 8 minuten sudderen. Kook de pasta ( zie verpakking). Voeg pasta, artisjokken in vier gesneden en de helft van de kaas toe, meng door elkaar en dien op met de resterende kaas.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst