KookJij

Pasta à la Parmentier

Pasta moet niet altijd met 'rode saus' zijn!
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pasta à la Parmentier te bereiden

  1. Kook de pasta (zie verpakking)
  2. Verhit de olijfolie, fruit hierin de fijngehakte ui en knoflook, voeg gehakt, spinazie en fijngehakte peterselie toe.
  3.  Laat het geheel al roerende 3 minuten bakken. Kruid naar smaak met peper en zout.
  4.  Vul de ovenschotel voor de helft met de pasta, daarop de groentenmengeling, aflsuiten met pasta.
  5. Breng de room op smaak met peper, zout en nootmuskaat en giet over het mengsel.
  6. Verdeel de geraspte kaas erover en zet het geheel in en voorverwarmde oven van 240° geduren 7 minuten.

Mijn kookverhaal (Jeannine Van Immerseel)

Neem pasta naar keuze.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst