KookJij

Papilotte van zeebaars kleurijk aangekleed

Een heerlijk papilotte van zeebaars kleurijk aangekleed recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Papilotte van zeebaars kleurijk aangekleed te bereiden

Was de vissen zorgvuldig onder stromend koud water en dep droog.
Roosjes bloemkool in kleinere roosjes verdelen.
Porei in ringen snijden.
Ajuin in ringen snijden.
Boontjes in twee snijden.
Paprika in ringen snijden.
Tomaatjes halveren.
Kruid de groenten naar smaak, verdeel deze over twee alluminium vellen.
De zeebaars zowel vanbinnen als vanbuiten kruiden.
Voeg de olie en wijn toe en vouw dicht.
Laat op bbq gaar worden. De bereidingstijd hangt af van de grote van de vissen.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst