KookJij

Panna Cotta

Een heerlijk panna cotta recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Panna Cotta te bereiden

Breng de slagroom met de melk en de suiker aan de kook.
Laat op laag vuur ongeveer 5 minuten zachtjes koken.
Week intussen de gelatineblaadjes in ruim koud water.
Knijp de gelatineblaadjes uit en los ze al roerend één voor één op in de hete room.
Schenk de hete room in glazen en laat afkoelen.
Zet de kommetjes voor minstens 4-5 uur in de koelkast om op te stijven.
Serveer met vers fruit en slagroom.
Smakelijk!

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

detje59

detje59 zegt:
Jan ik ga dit weekend dit toetje maken,gr Dettie:)
alkien

alkien zegt:
Jan, misschien beetje overbodig maar u plaatst zoveel gerechten, kunt u misschien eens een foto mee plaatsen zodat we kunnen zien hoe het eruit hoort te zien ???? Dank u.