Recept
« Terug naar recepten
palingsandwich met appel en roomkaas
PT25M
palingsandwich met appel en roomkaas
Een heerlijk palingsandwich met appel en roomkaas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe palingsandwich met appel en roomkaas te bereiden
Voorbereiding:Meng de witte wijnazijn met de stroop,mosterd peper en olie.Snijd de appels in vieren en daarna in dunne plakjes.Giet de stroopdressing erover zodat ze niet verkleuren.
Bereiden:
Verdeel de sla over 4 borden.Besmeer de sneetjes brood royaal met de roomkaas.Maal er peper over.Snijd de paling in mooitjes en leg ze op de sneetjes brood.Snijd de sandwich diagonaal door.Leg ze op de sla met de appelschijfjes en de stroopdressing eromheen.
Bereiden:
Verdeel de sla over 4 borden.Besmeer de sneetjes brood royaal met de roomkaas.Maal er peper over.Snijd de paling in mooitjes en leg ze op de sneetjes brood.Snijd de sandwich diagonaal door.Leg ze op de sla met de appelschijfjes en de stroopdressing eromheen.