KookJij

Paddenstoelenterrine met pistachenoten

Een heerlijk paddenstoelenterrine met pistachenoten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Libelle
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Paddenstoelenterrine met pistachenoten te bereiden

1. Maak de paddenstoelen schoon. Verhit de olie in een braadpan en bak er de paddenstoelen in tot alle vocht verdampt is. Kruid met peper en zout en zet apart.
2. Hak pruimen, kastanjes en pistachenoten fijn en roer ze onder de paddenstoelen.
3. Klop de eieren los en doe er de bloem en de gist bij. Klop er ten slotte de room onder. Giet alles bij de paddenstoelen en de noten en meng goed.
4. Bekleed een terrine of rechthoekige bakvorm met bakpapier. Giet de paddenstoelenmix hierin en zet 45 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C. Haal de terrine uit de vorm en serveer ze warm, lauw of koud.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst