KookJij

Paas-ijstaart

Een heerlijk paas-ijstaart recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 8-10 personen
Categorieën:
  1. > IJs
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Paas-ijstaart te bereiden

Slagroom met de suiker stijf slaan. Advocaat eronder scheppen en in de vorm gieten.
Zet minstens 2 uur in de vriezer,of een hele nacht.

Haal de ijstaart uit de vorm, spuit er rozetjes op en leg hierin wat paaseitjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

addie

addie zegt:
Hallo Giusi,
Dankjewel voor je compliment. Hij is ook lekker.
Kookgroetjes, addie.
addie

addie zegt:
Beste Eva,
Je kunt er een bodem onder maken van koekjes, maar het kan ook zonder bodem gemaakt worden.
De advocaat spatel je onder de slagroom.
Kookgroet Addie.
giusi

giusi zegt:
Ziet er zeer lekker uit.
eva Van Den Heuvel

eva Van Den Heuvel zegt:
Ga deze voor de zondag maken maar wat voor bodem heb jij gebruikt en gaat de slagroom onder de advocaat???