KookJij

Ossenhaas in filodeeg met zoete pindasaus

Een heerlijk ossenhaas in filodeeg met zoete pindasaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 8 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: libelle
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Ossenhaas in filodeeg met zoete pindasaus te bereiden

Pureer de pinda's grof met paprikapoeder,kaneel,munt,koriander en zout en peper naar smaak.Bestrijk 1 vel filodeeg dun met boter en strooi er 2 eetlepels van het pindamengsel over9Houd 2 eetlepels pindamengsel over voor de saus).Leg de ossenhaas erop en rol het filodeeg om de ossenhaas.Herhaal dit nog 6 keer en rol het deeg steeds,velletje voor velletje om de ossenhaas.Bak de ossenhaas 25 minuten op de bakplaat in het midden van een voorverwarmde oven op 240 graden tot hij mooi rosé is.Meng voor de saus 2 eetlepels pindamengsel met de honing,azijn en sojasaus.Serveer de saus bij de in plakken gesneden ossenhaas.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst