KookJij

Mosterdsaus met tabasco en slagroom

Een heerlijk mosterdsaus met tabasco en slagroom recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: nvt personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: Franse Keuken 1984
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Mosterdsaus met tabasco en slagroom te bereiden

Slagroom kloppen, maar niet al te stijf (lobbig).
Dan voorzichtig alle ingrediënten erdoor roeren.

Mijn kookverhaal (Flavia Vasco de Sousa)

Lekker bij koude vis- en zeevruchtengerechten zoals garnalen, gekookte mosselen en vis (ook bijv. tonijn/zalm uit blik).
Ik roer er soms garnalen door en geef het als voorafje.
Voor mijn kleinzonen doe ik wat honing erbij i.p.v. tabasco. Mijn kleindochter heeft liever met tabasco.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst