KookJij

mosselen in kervelsaus

Een heerlijk mosselen in kervelsaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 10 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Tapas
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe mosselen in kervelsaus te bereiden

Verhit de olie en bak hierin de sjalotten en ham 5 min. op een zacht vuur. Voeg de bloem toe en bak deze 2 min mee. Roer de wijn, mosterd, kervel en wat zout en peper door en laat dit mengsel op zacht vuur 5 min stoven. Voeg de mosselen toe,, dek de pan af en kook de mosselen nog 5 min op laag vuur. Direct serveren, eventueel met stokbrood.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

bobbeltje

bobbeltje zegt:
Hallo Jake, nee daar ben ik nog nooit geweest.
jake

jake zegt:
Dag Marijke,
Ben je wel eens in Philippine mosselen wezen eten?:)