KookJij

Mosselen: de smoelentrekkers

Een heerlijk mosselen: de smoelentrekkers recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 3 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Mosselen: de smoelentrekkers te bereiden

Mosselen grondig wassen en ontdoen van baard.
Ajuin in ringen snijden.
Wortel in schijven snijden.
Selder in ringen snijden.
Peterselie ontdoen van takjes.
Verdeel de groenten in de potten, zeer goed kruiden, de mosselen erop en verdeel de limoncello en citroensap erover kruid nogmaals.
Kook deze gaar en schud enkele keren op.
Serveer met verse frietjes en een heerlijk mosselsausje zeker te vinden op mijn receptenpagina.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst