KookJij

Montbriac met champignons in port

Een heerlijk montbriac met champignons in port recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 5 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen kookclub
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Montbriac met champignons in port te bereiden

Champignons schoonvegen met borsteltje en in plakjes snijden.
Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden.
In pan boter verhitten.
Champignons op hoog vuur ca 2 min. al omscheppend bakken.
Bosui toevoegen en nog 1 min. meebakken.
Port, zout en peper aan champignons toevoegen en afgedekt ca 5 min. zachtjes laten stoven.
Intussen veldsla over 5 borden verdelen.
Kaas in 15 plakjes snijden.
Champignons over veldsla verdelen.
Op champignons telkens 3 plakjes kaas rangschikken.
Serveren met bruin stokbrood

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst