KookJij

Minipasteitjes met garnalenragout

Een heerlijk minipasteitjes met garnalenragout recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Tapas
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: onbekend
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Minipasteitjes met garnalenragout te bereiden

Verwarm de oven voor op 175 graden. Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in flinterdunne ringetjes. Verhit de boter in een pan en fruit de helft van de uiringetjes 1 min zachtjes aan. Voeg de melk toe en lkop de sauspoeder erdoor. Breng de saus al roerende aan de kook en laat deze 3 min sudderen. Zet de pasteibakjes op de bakplaat en verwarm ze in 5 min in de oven. Houd 24 garnalen apart. Hak de rest van de garnalen in stukjes en roer ze samen met de basilicum door de saus. Warm de saus nog 3 min zachtjes door. Schep de garnalenragout in de pasteibakjes met uiringetjes en 1 garnaal.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

M.Hollestelle

M.Hollestelle zegt:
oke