KookJij

Mascarchokokos Crême

Een heerlijk mascarchokokos crême recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Italiaanse vriendin
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Mascarchokokos Crême te bereiden

*Meng de dikke kokosmelk door de gesmolten chocolade en daar doorheen de mascarpone
*Nu de vanille esence er door heen roeren en koel wegzetten.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

Je kunt het gebruiken als kant en klaar nagerechtje of als
smaakmaker bij cake,taart,puddingen,enz.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst