Recept
« Terug naar recepten
					
						Lintpasta met een sausje van kreeft en zeevruchten
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Lintpasta met een sausje van kreeft en zeevruchten
Een heerlijk lintpasta met een sausje van kreeft en zeevruchten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											2
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Lintpasta met een sausje van kreeft en zeevruchten te bereiden
Bak de groenten beet gaar in de olie,voeg de kruiden en zeevruchten toe en houd warm.Voor de saus :ajuin stoven samen met de kreeft voeg witte wijn en pernod toe en de kruiden laat dit alles goed inkoken en binden met een beetje roux.Voeg nu alles samen en laat even alles goed opwarmen.Dien op in een schotel en garneer af met de jonge sla en rivierkreeftjes.
									
                    