Recept
« Terug naar recepten
					
						Limburgse boterkrakelingen
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Limburgse boterkrakelingen
Een heerlijk limburgse boterkrakelingen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									nvt personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											4
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Limburgse boterkrakelingen te bereiden
doe het bakmeel met het zout,de suiker en de boter in een kom en snijd de boter in stukjes.Voeg het ei en wat geraspte citroenschil toe en kneed alles tot een soepel deeg.Voeg zoveel melk toe,dat het deeg te spuiten is.Beboter een bakplaat en spuit hierop krakelingen.schuif de bakplaat in een voorverwarmde oven van 200 graden en bak de krakelinges in 15 minuten goudbruin
									 
                    





 
					