KookJij

Limburgse boterkrakelingen

Een heerlijk limburgse boterkrakelingen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: nvt personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - Gebak
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Limburgse boterkrakelingen te bereiden

doe het bakmeel met het zout,de suiker en de boter in een kom en snijd de boter in stukjes.Voeg het ei en wat geraspte citroenschil toe en kneed alles tot een soepel deeg.Voeg zoveel melk toe,dat het deeg te spuiten is.Beboter een bakplaat en spuit hierop krakelingen.schuif de bakplaat in een voorverwarmde oven van 200 graden en bak de krakelinges in 15 minuten goudbruin

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst