KookJij

Lentepasta met asperges en pancetta

Een heerlijk lentepasta met asperges en pancetta recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Honingtomaten
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Lentepasta met asperges en pancetta te bereiden

Verwarm de oven voor op 200 graden en kook de pasta in zout water. Leg de asperges in een braadslee en meng deze met de pancetta en een scheutje olijfolie. Braad deze gedurende 10 minuten totdat de pancetta knapperig wordt. Meng nu de tomaten door de asperge en pancetta en braad het nog 5 minuten door.

Giet de pasta af en voeg het vervolgens bij in de braadslee en versnipper er wat basilicum overheen en kruid het geheel naar smaak. Roer het gerecht goed door en verdeel het in porties. Strooi alvorens het serveren van het gerecht wat Parmezaanse kaas over het gerecht heen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst