KookJij

Recept voor Lekkere pittige spaghetti met vis uit de wok

Een lekker receptje als je geen zin hebt om uitgebreid te kokkerellen
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

  1. Olie in de hapjespan verwarmen en de ui en knoflook fruiten (niet bakken)
  2. Als deze glazig wordt dan de ansjovis en pepertje meebakken ’n paar minuten
  3. Afblussen met de wijn even doorkoken en dan de tomatenblokjes en kappertjes erbij
  4. Laat dit alles even door pruttelen en kook de spaghetti volgens de verpakking maar 1 min. korter
  5. Afspoelen en bij de saus doen en doorroeren
  6. Olie in de wok en de vis in een paar minuten gaar wokken

Mijn kookverhaal (Els Meeuwsen)

Doe de spaghetti in een mooie schaal en strooi er de peterselie over.
De vis kun je er natuurlijk ook door doen, maar apart erbij is ook een optie

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Harry Löhr

Harry Löhr zegt:
Dit ziet er goed uit!
Dit komt binnenkort bij ons op tafel!
Ik maak ook wel eens spaghetti met alleen sardines, bijna een soortgelijk recept :)