KookJij

Lauwwarme carpaccio met aardappel en artisjok

Een heerlijk lauwwarme carpaccio met aardappel en artisjok recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: cucina italia
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Lauwwarme carpaccio met aardappel en artisjok te bereiden

maak de artisjokken schoon,verwijder alle harde en stekelige delen en snijd ze vervolgens in partjes,die u tot gebruik in water met citroensap legt.leg de flinterdunne plakjes vlees op een ovenschaal.bestrooi ze met zout en peper en schenk er een straaltje olijfolie overheen.Zet de schaal 5 minuutjes in de oven op 180 graden.Verwarm 2 eetlepels olie in de koekenpan en bak de aardappelpartjes goudbruin en krokant.bestrooi ze met zout en peper.Neem de carpaccio uit de oven,verdeel het vlees over de borden,leg de rauwe artisjokkenpartjes,die u vooraf hebt laten uitlekken en aangemaakt met olie en zout erbij.Garneer naar keuze en serveer de carpaccio met de gebakken aardappelen

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst