KookJij

Lasagne van loempiavellen met kip en perzik

Een heerlijk lasagne van loempiavellen met kip en perzik recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Ramon Beuk
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Lasagne van loempiavellen met kip en perzik te bereiden

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de kip in kleine blokjes, breng ze op smaak met zout en peper en bak ze in een beetje olie aan. Voeg de gesnipperde ui, fijngehakte knoflook en het five spices poeder toe. Bak kort mee en voeg de in reepjes gesneden paprika, de roosjes broccoli, de in partjes gesneden perziken en de sambal toe. Breng op smaak met de vissaus en de suiker. Bak op hoog vuur al omscheppend kort aan. Leg 4 loempiavellen naast elkaar op een ingevette ovenplaat. Schep op elk vel wat van het kipmengsel en bedek dat met nog een loempiavel. Druk het een beetje aan en ga door tot het kipmengsel op is. Eindig met 2 of 3 loempiavellen. Plaats het geheel 15 minuten in de oven. Meng de chilisaus en sojasaus door elkaar. Leg een taartje midden op een bord. Druppel het sausje erover.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

jort

jort zegt:
Ik heb even een vraagje wat er precies met vissaus bedoeld wordt?
Ik ga dit gerechtje zaterdag maken dus ik zou het graag willen weten

Jort