Recept
« Terug naar recepten
Lamsfilet met haricotsverts
PT30M
Lamsfilet met haricotsverts
Een heerlijk lamsfilet met haricotsverts recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Cursus fijne keuken
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lamsfilet met haricotsverts te bereiden
Wrijf de lamsfilet in met verse tijm,peper en zout.Wentel de filets licht om in het paneermeel.Verhit een scheutje olijfolie en braad de lamsfilets rosé(wentel ze 9 keer om0.Haal ze uit de pan en houd ze warm onder aluminiumfolie.Maak de saus af met de room.Doe de lamsfilets met de cherrytomaatjes,olijven en de saus in een ingevette ovenschaal en bak de schotel 10 minuten op 200 graden.Kook intussen de haricotsverts in 5 minuten in kokend water beetgaar.Fruit de ui en meng de ui door de haricotsverts.Kook tegelijkertijd de verse tagliatelle in kokend water in 10 minuten beetgaar(al dente)